Connecting Group Logga berdvid genomskinlig.

Stiftelse, Något för mig?

ATT SKAPA STIFTELSE

En stiftelse varar för evigt och kräver därför en hel del förberedelser. Vi är med er hela vägen från idé till registrerad stiftelser där vi hjälper dig utveckla och formulera allt som behövs för att bilda din stiftelse.
Nu startar vårt arbete tillsammans på vägen till att stiftelsen lyfter och gör nytta för många.

Varmt välkommen som kund och ett steg närmare din stiftelse

Är det nåt för er?

Vi önskar som start att ni läser igenom sidan skapa stiftelse och tänker igenom hur en stiftelse skulle vara bra för er.

Är min idé lämplig?

Vi stolta över att vi bara skapar stiftelser som vi tror kan göra skillnad för någon eller något som behöver det. Det kan vara att hjälpa en målgrupp eller skapa en produkt som kan vara till nytta världen. Därför anser vi att inte alla idér lämpade att genomföras med en stiftelse. 

Du är varmt välkommen att ta ett samtal med oss för att diskutera om din íde kan vara lämplig och hur du skulle kunna använda en stiftelse. 

Kontakta oss boka en tid→

Pris

Då varje fall är helt indviduellt kan vi endast uppge ett estimerat pris efter att ha pratat med er och fått en förståelse för er idé. 
 

Nästa steg

Vi börjar alltid med ett personligt samtal för att diskutera er idé och komma fram till om stiftelse är den väg ni bör gå.

Efter det skickas en offert ut med tydlig information om stifteler, vår tjänst och ert pris.      
 

Processen att skapa stiftelse

Att skapa en stiftelse är en process som sker i samverkan mellan er som har idén och oss med expertisen.

Vi börjar med att hjälpa dig utveckla och förädla din idé samt anpassa den till en stiftelse för att skapa en hållbar kärna som fungerar nu och i framtiden. 

Utifrån er idé ger vi er sedan tydliga rekomendationer på hur era stadgar med styrelseuppbyggnad, beslutsförhet o.s.v bör utformas för att ge er bästa möjgliga förutsättningar att nå framgång. 

Däefter fomulerar vi alla de juridiska handlingarna och ser till att allt blir korrekt genomfört där vi tar på oss ansvaret så ni slipper oroa er för detaljerna.

Tillsist hjälper vi er skicka in er stiftelse och ta hand om all kontakt med länsstyrelsen tills dess att ni slutligen får en registrerad stiftelse. 

Genom vår process kan vi granatera er en registrerad stiftelse. Varmt välkommen!